Wat te doen met Pasen in en om Assen?

Geplaatst op

Pasen staat alweer voor de deur. Een heerlijk moment om met elkaar erop uit te gaan. Gelukkig worden er in de buurt van Woonpark Diepstroeten diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ontdek snel of er in en om Assen iets te doen of beleven voor jou is.

Braderie met vlomarkt
Kom op eerste paasdag van 11.00 tot 17.00 uur voor een braderie en vlomarkt langs op het evenemententerrein in Roden. Neus heerlijk rond tussen de kramen met nieuwe en gebruikte spullen. Daarnaast kun je voor een hapje of drankje terecht bij een van de foodkramen.

Wilde planten wandeling
Wil jij leren welke planten je wel en niet kunt gebruiken voor in de thee, als groente of als snack. Kom naar de wilde plantenwandeling op eerste paasdag van 11.00 tot 13.00 uur in het Asserbos. Geef je hier op.

Amerikaanse auto meeting
Dit jaar wordt er voor de tiende keer een USA car meeting georganiseerd in Rolde. Dat wordt gevierd met livemuziek en meer dan 250 auto’s uit heel Nederland. Interesse? Kom op eerste paasdag langs van 12.00 tot 17.00 uur op de Grote Brink in Rolde.

Vossenjacht
Wil jij op zoek gaan naar de vossen en de paashaas ontmoeten? Dan is de Vossenjacht op tweede paasdag echt iets voor jou. Dit evenement is van 13.30 tot 16.00 uur bij Kinderboerderij de Lariks. Lees hier meer.

Paas met de paashaas
Bij het Duurzaamheidscentrum aan de Bosrand in Assen kun je op tweede paasdag van 9.00 tot 17.00 uur langskomen om alles te weten te komen over eieren. Ook staat de paashaas paraat om met je op de foto te gaan. Daarnaast is er een speurtocht, zijn er leuke knutselactiviteiten en is de kinderboerderij geopend.

Paasmarkt
Diverse markt- en eetkramen, live muziek en kermis. Daarvoor kun je terecht op de jaarlijkse paasmarkt in Rolde. Kom langs in het centrum van 10.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse paasmarkt.

Kortom: genoeg te doen in (de buurt van) Assen met Pasen. Wat ga jij doen?

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2