Wonen in Assen

Wonen in Assen

Assen, de hoofdstad van Drenthe, is met 67.000 inwoners de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. En dat is niet zo vreemd, want het is goed wonen in Assen. Assen biedt alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten, maar tegelijkertijd is het dorpse karakter behouden. Woonpark Diepstroeten is een nieuwbouwproject aan de zuidoostelijke rand van Assen. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan woningen die in verschillende fasen worden gebouwd.

Rust, ruimte, natuur en toch overal dicht bij

Je nieuwe thuisbasis Woonpark Diepstroeten biedt letterlijk het beste van twee werelden. Volop natuur, maar ook alle voorzieningen bij de hand. Winkelcentrum Vredeveld is het hart van de gelijknamige woonwijk, waar Woonpark Diepstroeten tegen aan ligt. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, leuke winkels en wijkvoorzieningen, zoals een huisarts, apotheek en fysiotherapeut. Ook onderwijs is vlakbij. In Vredeveld zijn verschillende basisscholen en een VMBO-school. Naar de film of uitgebreid shoppen? Op de fiets ben je zo in hartje Assen. Wil je verder weg? Het intercitystation van Assen en de aansluiting op de A28 liggen binnen handbereik.

Nóg sneller naar de Asser binnenstad

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van tunnel De Maten, ook wel Mandemaattunnel genoemd. Met de komst van de Mandemaattunnel ben je straks vanuit Woonpark Diepstroeten nog sneller in het stadshart van Assen. De tunnel – inclusief fietstunnel – wordt gebouwd ter hoogte van het perceel Mandemaat 2-4 als nieuwe ontsluiting voor Assen-Oost en Woonpark Diepstroeten. Naar verwachting wordt de Mandemaattunnel eind 2019 opengesteld voor verkeer.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2