Voorverkoop Pronkridder – woensdag 18 juli

Geplaatst op

Het is eindelijk zover: de voorverkoop van Pronkridder gaat van start met drie verschillende woningtypen. Hier woon je comfortabel, met de natuur aan je voeten.

Je kiest hier niet alleen voor een complete woning, maar ook voor een duurzame woning die volledig gasloos is. Alle woningen worden voorzien van een lucht-water-warmtepomp met standaard vloerverwarming op de begane grond. Weinig onderhoud dus én goed voor het milieu. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

Op woensdag 18 juli ben je tussen 16.00 en 18.30 uur welkom bij Lamberink Woningmakelaars aan de Javastraat 10-18 in Assen. Tijdens deze voorverkoop kun je je persoonlijk laten informeren, de flyers doorlezen én jouw droomhuis in Pronkridder reserveren.

Voor welk woningtype kies jij? 

  • Drossaard
      

Woningtype Drossaard is een warme, dorpse eengezinswoning. Met drie slaapkamers, een badkamer met tweede toilet en een ruime zolder, beschik je over een zeer complete woning. Je kunt kiezen uit verschillende gevelkleuren. Het vergroten van de woonkamer met 1.20 of 2.40 meter, een trapkast of extra zonnepanelen. Het is allemaal mogelijk.

  • Kastelein

Woningtype Kastelein beschikt over het complete woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en badkamer. Het mooie van deze woningen is ook dat ze volop mogelijkheden bieden voor aanpassing aan jouw wensen – nu én in de toekomst.

  • Koetsier

 

De twee-onder-een-kapwoningen van type Koetsier passen bij het dorpse karakter van Woonpark Diepstroeten. De woningen krijgen een klassieke uitstraling. Je huis is eigentijds, energiezuinig en voorzien van hoge ramen die veel licht binnenlaten. Vanuit je woonkamer kijk je heerlijk uit over de tuin. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en gevelkleuren. Elke woning is standaard voorzien van een aangebouwde houten garage.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2