Verkoop Krulzoom is gestart

Geplaatst op

Verkoop Krulzoom Assen gestart

Veel belangstelling voor Krulzoom: vandaag is de langverwachte verkoop van dit hagelnieuwe deelproject gestart. Krulzoom omvat maar liefst 18 duurzame en gasloze woningen en 1 vrije bouwkavel. 

Huis kopen op Diepstroeten

Je woont bij deelproject Krulzoom straks niet in een typische nieuwbouwwijk, maar in een knusse, groene woonbuurt. Van de 12 rij- en hoekwoningen van type Lakei zijn drie varianten beschikbaar. Kies jij voor een tussenwoning of een woning met garage of tuitgevel?

Naast de rij- en hoekwoningen, komen er 6 twee-onder-een-kapwoningen. Je kunt kiezen uit twee varianten: een woning van het type Gouverneur of Ruwaard. De woningen van Gouverneur worden uitgevoerd met een langskap of dwarskap. En let op: dit zijn de laatste twee-onder-een-kapwoningen die op Diepstroeten gebouwd worden.

Of realiseer je woondromen op een vrije kavel. In de zuidoostelijke hoek van Krulzoom heeft de echte zelfbouwer de vrijheid om zijn of haar eigen huis te ontwerpen. De vrije kavel is 653 m2 groot.

Bekijk hier de interactieve kavelkaart.

Alles wat je moet weten over Krulzoom:

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 20 februari, 12.00 uur.

Bezoekadres
Javastraat 10-18
9401 KZ Assen

   

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2