Verkøøp Klein Scandinavië gestart

Geplaatst op

Vølle bak tijdens de start verkøøp van Klein Scandinavië woensdagmiddag. In dit deelproject kun je kiezen uit 14 vrije kavels, met ruimte voor woningen met een Scandinavische look. Dit zijn bovendien de laatste vrije bouwkavels op het woonpark. De kavels liggen aan de rustige, groene bosrand van de woonwijk. Dankzij de vele volgroeide bomen geniet je hier van veel beschutting en privacy. De kavels variëren in grootte van 499 tot maar liefst 1079 vierkante meter. De kavels zijn beschikbaar van € 162.500 euro tot € 299.500 euro.

Jeroen Bezuijen van bou. architectuur uit Roderesch ontwierp speciaal voor de vrije kavels van dit deelproject twee Scandinavisch geïnspireerde ontwerpen. Nieuwsgierig? Het interview met Jeroen lees je hier.

Alles wat je moet weten over dit deelproject: 


Naar verwachting blijven de bomen op de kavels staan. 

Heb jij ook interesse in een van de allerlaatste vrije kavels, maar kon je er woensdag niet bij zijn? Neem dan snel contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Je kunt je nog inschrijven tot woensdag 20 februari om 12.00 uur.

Bezoekadres
Javastraat 10-18
9401 KZ Assen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2