Stichting Vanboeijen

Woonpark Diepstroeten grenst aan één van de woonlocaties van Stichting Vanboeijen. Deze organisatie zet zich in voor de ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een (ernstige) verstandelijke beperking.

Vanboeijen biedt hulpt bij wonen, werk- en dagbesteding en vrije tijd. Uitgangspunt van de dienstverlening is cliënten een waardevol leven bieden. Als bewoner van Woonpark Diepstroeten woon je niet letterlijk naast het gezondheidscentrum van Vanboeijen, maar je kunt wel volop profiteren van alle faciliteiten.

En dat zijn er nog al wat. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, een huisarts en een kinderboerderij. Daarnaast is er ook eetcafé Lombok: een gezellig grand café, toegankelijk voor alle wijkbewoners. Bovendien worden er regelmatig activiteiten op het park georganiseerd. Betere buren kun je niet hebben, toch?

Lees meer over Vanboeijen >>

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2