Alles van Pronkridder uitverkocht of onder optie

Geplaatst op

Pronkridder uitverkocht

Nog meer goed nieuws voor Pronkridder: alle woningen van het deelproject zijn verkocht of onder optie. Onlangs werd bekendgemaakt dat de bouw van de huizen dit voorjaar start. 

Wil jij ook op het sfeervolle Woonpark Diepstroeten wonen, maar heb je achter het net gevist? Geen zorgen, er komt meer. Binnenkort start de verkoop van maar liefst twee gloednieuwe deelprojecten: Klein Scandinavië en Krulzoom.

Klein Scandinavië
Is de Scandinavische woonstijl helemaal jouw ding? Of heb jij altijd al gedroomd van een stoere woonschuur? Dan is Klein Scandinavië misschien wel iets voor jou. Dit project bestaat uit 14 vrije kavels aan de rustige, groene bosrand van Woonpark Diepstroeten. De vormgeving van de woningen wordt geïnspireerd op de Scandinavische architectuur. Dankzij de vele volgroeide bomen op deze plek geniet je bovendien van veel beschutting en privacy. De kavels variëren in grootte van 499 tot maar liefst 1079 vierkante meter. Lees meer over Klein Scandinavië.

Krulzoom
Krulzoom verrijst op een natuurrijke plek, midden in de woonwijk. Dit deelproject biedt voor elk wat wils en bestaat uit 12 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrije kavel. Deze woningen variëren in vormgeving, maar hebben allen een modern-klassiek ontwerp. Zo ontstaat er een speels en levendig effect. En niet te vergeten: de twee-onder-een-kapwoningen van Krulzoom zijn de allerlaatste uit de reeks die gebouwd zullen worden op Woonpark Diepstroeten. Grijp je kans dus, nu het nog kan. Lees meer over Krulzoom.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws elke maand in je mailbox. Schrijf je in.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2