Partijen

Van Wijnen

De projectmatige woningen in Woonpark Diepstroeten worden gebouwd onder de Gegarandeerd Van Wijnen-garantie: een garantie voor blijvende kwaliteit. Zes jaar lang checken onze inspecteurs elk jaar of je woning nog voldoet aan de eisen van de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK). Je woning wordt gecontroleerd op een groot aantal punten. Ook wordt bekeken of er op bepaalde punten al onderhoud nodig is. Gebreken die onder de SWK-garantie vallen, worden gratis uitgevoerd. Zo heb je voorlopig nergens omkijken naar!

> Bekijk onze website

VanBoeijen

Vanboeijen; zorg en begeleiding met persoonlijke aandacht
Woonpark Diepstroeten grenst aan één van de woonlocaties van Vanboeijen. Je woont hier niet letterlijk naast elkaar, maar je kunt wel volop profiteren van alle activiteiten en faciliteiten. Er zijn faciliteiten zoals een huisarts en fysiotherapie en eetcafé Lombok is voor alle wijkbewoners toegankelijk. Bovendien worden er veel activiteiten op het park georganiseerd. Vele sport-, muziek- en andere verenigingen zijn kind aan huis en regelmatig zijn er leuke feestjes en evenementen. Betere buren kun je niet hebben!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2