Nu in verkoop: De Hoeven

Geplaatst op

De laatste eengezinswoningen op Woonpark Diepstroeten zijn sinds 3 juli in verkoop. De Hoeven telt 22 duurzame rij- en hoekwoningen. Interesse? Schrijf je nu in.

Van een persoonlijk gesprek met de makelaar tot een inschrijfformulier. Daarvoor kwamen veel geïnteresseerden gisteren langs tijdens de start verkoop van De Hoeven bij Lamberink in Assen. Daarnaast konden mensen ook online hun ideale rijwoning samenstellen door middel van de woningconfigurator. Zo ontdekten zij welke meerwerkopties er zijn, hoe hun droomwoning van De Hoeven straks eruitziet en wat de kosten zijn. Handig toch?

Schrijf je nu in
Kon jij er 3 juli niet bij zijn, maar heb jij wel interesse in een eengezinswoning van De Hoeven? Je kan je nog tot maandag 8 juli voor 12.00 uur inschrijven. Dit doe je door het ingevulde Inschrijfformulier in te leveren bij Lamberink in Assen. Vervolgens hoor je op 9 of 10 juli of de woning aan jou is toegewezen.

Ontdek hier meer over De Hoeven

Download hier het inschrijfformulier

Neem contact op met de makelaar

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2