Wonen in Assen

Wonen in Assen

Assen, de hoofdstad van Drenthe, is met 67.000 inwoners de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. En dat is niet zo vreemd, want het is goed wonen in Assen. Assen biedt alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten, maar tegelijkertijd is het dorpse karakter behouden.

Kavels en woningen Diepstroeten

Woonpark Diepstroeten is een nieuwbouwproject in Assen. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan woningen die in verschillende fasen worden gebouwd. Zo zijn er rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Duurzame woningen voor elke situatie en voor elk budget. Met als grote overeenkomsten: ruim, energiezuinig en betaalbaar. En natuurlijk liggen ze allemaal in het fraaie bestaande park, ooit ontworpen door de bekende tuinarchitecte Mien Ruys.

Alle voorzieningen op loop- of fietsafstand

Winkelcentrum Vredeveld is het hart van de wijk Vredeveld, waar Diepstroeten tegen aan ligt. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, leuke winkels en wijkvoorzieningen zoals huisarts, apotheek en fysiotherapeut. Ook voor onderwijs hoef je de wijk niet uit. In Vredeveld zijn maar liefst vier verschillende basisscholen en een VMBO-school. En in Ekehaar vind je basischool De Flint. Naar de film of uitgebreid shoppen? Op de fiets ben je zó in hartje Assen. Wil je verder weg? Het station van Assen ligt binnen handbereik.

Bekijk het woningaanbod >

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2