Woonpark Diepstroeten

Woonpark Diepstroeten in Assen

Woonpark Diepstroeten verrijst aan de oostzijde van de stad Assen, de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. Het is er dan ook goed vertoeven. Assen beschikt over alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten. Toch is het dorpse, groene karakter hier goed bewaard gebleven.

Huizen en kavels op Diepstroeten

De nieuwbouwwoningen van Woonpark Diepstroeten liggen in een groen en volgroeid park, dat oorspronkelijk is ontworpen door de bekende tuinarchitecte Mien Ruys. Diepstroeten is inmiddels opgebloeid tot een volwaardige woonwijk en groeit nog steeds. Je vindt er een uitgebreid aanbod duurzame nieuwbouwhuizen: van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Duurzame woningen voor elke situatie en voor elk budget. Met als grote overeenkomsten: ruim, energiezuinig en betaalbaar.

Opzettelijk verdwalen

Lekker dwalen door een doolhof van coniferen en zo snel mogelijk de uitgang proberen te vinden. Het kan in Woonpark Diepstroeten. Al sinds 1980 ligt er op het Van Boeijen-terrein een echt doolhof, van maar liefst 23 bij 34 meter groot. Het doolhof is geïnspireerd op de plattegrond van Hampton Court. Een zijvleugel van het doolhof is een kopie van de zijvleugel van het doolhof van Versailles. Vroeger was het doolhof hoog, met een uitkijktoren in het midden. Tegenwoordig zijn de coniferen nog maar 1,3 meter hoog, dus ook veilig voor de kleintjes. Een heerlijke speelplek in deze kinderrijke woonbuurt.

Bekijk het woningaanbod >

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2