Nieuw op Woonpark Diepstroeten: De Hoeven

Geplaatst op

Aan de rand van Woonpark Diepstroeten verrijst De Hoeven. Het plan omvat 22 woningen verdeeld over twee clusters: Eshoeve met twaalf rij- en hoekwoningen en Lösshoeve met tien rij- en hoekwoningen. Ieder met een parkeerplek op eigen terrein. De twee clusters grenzen steeds met blokjes van vijf of zes woningen met de achtertuinen aan elkaar. Het draagt bij aan een knusse en rustieke uitstraling, die doet denken aan een traditionele Drentse hoeve.

De rij- en hoekwoningen van De Hoeven zijn helemaal van deze tijd. Ze worden namelijk allemaal gebouwd met het Fijn Wonen-label van Van Wijnen. Dit houdt in: comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en gasloos wonen. Elke woning is uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Het is zelfs mogelijk om de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) te laten maken.

Daarmee biedt De Hoeven woningen met toekomstwaarde – met de sfeer van het oude Drenthe en omringd door eeuwenoude natuur. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de plannen van De Hoeven? Ontdek hieronder de planning.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2