Nieuw: Het Slot van Diepstroeten

Geplaatst op

Wil jij wonen als een vorst? Dat kan in de állerlaatste fase van Woonpark Diepstroeten.

Van een oeroud bos tot kronkelende beekjes. Middenin dit idyllische landschap ligt Woonpark Diepstroeten. Straks staan er verspreid tussen vijvers en groen zo’n 250 eengezinswoningen. Als sluitstuk komt er nu een majestueus woongebouw met 23 appartementen: Het Slot van Diepstroeten. Het torent straks als een ‘landmark’ boven de wijk uit.

Klassiek-modern ontwerp

Bezoekers kunnen Woonpark Diepstroeten daardoor straks al vanuit de verte zien liggen. In het oog springt de samensmelting van bouwstijlen. De ene helft doet denken aan een middeleeuwse verdedigingstoren, een donjon. De andere helft is uitgevoerd naar een klassiek-modern ontwerp. Als ’s morgensvroeg de nevel boven het landschap optrekt, beleef je vanaf je balkon een grandioze zonsopgang. Ja, dit is een woonplek waar je als een vorst kunt leven.

Welk appartement kies jij?

Van binnen voel je je hier de koning te rijk. Bij Het Slot woon je namelijk comfortabel en helemaal naar jouw wens. Het appartementengebouw telt eenentwintig appartementen met verschillende typen, een appartement met torenkamer en een heus penthouse. Bij de appartementen kun je kiezen uit vijf verschillende types, variërend tussen de 80 en 110 vierkante meter en met twee slaapkamers. Liever een appartement met het beste uitzicht van Diepstroeten? De woning met torenkamer heeft twee woonlagen en drie slaapkamers. Wil je nog luxer en zelfs keizerlijk wonen? Kies dan voor het penthouse met 160 vierkante meter, drie slaapkamers en twee ruime balkons. Hier komen je woondromen uit.

Nog meer voordelen

Kies je voor een appartement van Het Slot? Dan krijg je een ruime inpandige berging, een aparte fietskluis op de begane grond, een parkeerplek en bovendien je eigen buitenruimte. Zo zijn de woningen op de begane grond voorzien van een royaal terras van 30 vierkante meter en die op de verdieping van een ruim balkon van 10 vierkante meter: hier kun je pas echt genieten van de mooie omgeving.

Duurzaam en energiezuinig

Ondanks dat Het Slot een klassieke uitstraling heeft, wordt het appartementengebouw toekomstbestendig gebouwd. Dat betekent dat alle woningen gasloos en energiezuinig zijn.

Wil jij vorstelijk wonen in Het Slot van Diepstroeten? De appartementen gaan voorjaar 2020 in verkoop. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Let op: deze situatie is onder voorbehoud

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2