Krulzoom: nieuw hoofdstuk in succesverhaal Woonpark Diepstroeten

Geplaatst op

Krulzoom is alweer het veertiende deelplan op Woonpark Diepstroeten. Hier verrijzen in totaal 18 duurzame en gasloze woningen: 12 tussenwoningen en hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast is er voor zelfbouwers 1 vrije kavel beschikbaar op de mooie zuidoostelijke hoek van de projectlocatie.

Ook Krulzoom heeft alle karaktertrekken van de eerdere, succesvolle deelprojecten op Woonpark Diepstroeten: de aanwezigheid van volgroeide bomen, de ligging te midden van prachtige natuur, de kleinschalige opzet en de variatie in gevelarchitectuur. Nieuw is bijvoorbeeld een type twee-onder-een-kapwoning met een dwarskap. Dit alles bij elkaar creëert een gevoel van knusheid en geborgenheid. Dit is de plek waar je tot rust kunt komen en waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en ravotten.

De woningen kenmerken zich door een modern-klassiek ontwerp, met veel verschillen in gevelarchitectuur. Dat zorgt voor variatie in elk bouwblok. Zo is er afwisseling in kapvormen, steen- en dakpankleuren, de vlakverdeling van de ramen en het ontwerp van de deuren. In Krulzoom woon je daardoor straks in een huis dat herkenbaar is door vorm, kleur en details.

Het nieuwe woonbuurtje wordt doorsneden door een lommerrijke laan met hoge bomen. Vanaf de doorgaande en gelijknamige weg Krulzoom fungeert de laan als een groene toegangspoort naar de achtergelegen twee-onder-een-kapwoningen en de vrije kavel.

Begint jouw hart al sneller te kloppen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste wanneer de verkoop start.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2