Klein Scandinavië komt eraan

Geplaatst op

Begin 2019 start de verkoop van deelproject Klein Scandinavië: 14 vrije kavels op één van de natuurrijkste plekjes op Woonpark Diepstroeten. Het beeldkwaliteitsplan wordt op korte termijn bekendgemaakt.

Wat we al wel weten: het ontwerp van de woningen op de vrije kavels is geïnspireerd op de traditionele Scandinavische architectuur. De verbondenheid met de landschappelijke, bosrijke en waterrijke omgeving is daarbij belangrijk.

Dit is de tweede natuur van Klein Scandinavië. De locatie wordt omsloten door houtwallen en geeft uitzicht op de Veensloot. In vormen, materiaalgebruik en kleur sluiten de woningen hier straks harmonieus op aan.

De vrije kavels in Klein Scandinavië die binnenkort in verkoop gaan variëren in grootte van ongeveer 495 tot 1.075 vierkante meter. Begin volgend jaar komt er in deelplan Krulzoom nog één vrije kavel van circa 650 vierkante meter beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van deelplan Klein Scandinavië en alle andere ontwikkelingen op Woonpark Diepstroeten? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2