Over de wijk: hondenuitlaatplan en kinderspeelplaats

Geplaatst op

Steeds meer huizen verrijzen op het groene en bosachtige Woonpark Diepstroeten. Daarmee krijgt de jongste wijk van Assen steeds meer vorm. Samen met bewoners en de gemeente wordt er nagedacht over de puntjes op de i, zoals een hondenuitlaatplan en speelplekken voor kinderen. Hierdoor is Diepstroeten een wijk helemaal naar wens voor mens en dier.

Hondenuitlaatplan

Met de prachtige groene omgeving biedt Woonpark Diepstroeten een ideale woon- en wandelplek voor honden. De werkgroep hondenuitlaat zet zich in voor een nog prettigere leefplek voor honden en mensen. Zo denken zij na over uitrenplekken, hondenpoepbakken en een omheinde hondenspeelplek. Bekijk hier het voorstel.

Kinderspeelplaats

Naast de doolhof en andere natuurspeelplekken krijgen kinderen straks op Woonpark Diepstroeten een heuse speeltuin met toestellen. Op het klimrek, de schommels en andere speeltoestellen kunnen kinderen kind zijn in hun eigen wijk. Ontdek hier het voorstel.

Ben jij een bewoner van Woonpark Diepstroeten en denk jij graag mee over een van deze plannen? Meld je dan aan voor deze werkgroep bij Lubbo Sap door te mailen naar l.sap@assen.nl of te bellen naar 0592-366755 of 0654984423.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2