Februari 2019: start verkoop Klein Scandinavië

Geplaatst op

Wonen op het møøiste plekje van Woonpark Diepstroeten, lijkt jou dat wel wat? Dan is er goed nieuws, want in februari 2019 start de verkoop van Klein Scandinavië. Een gloednieuw deelproject bestaande uit 14 vrije kavels, met ruimte voor woningen met een Scandinavische look. Dit zijn bovendien de laatste vrije bouwkavels op het woonpark. 

Wonen op het møøiste plekje
De kavels van Klein Scandinavië liggen aan de rustige, groene bosrand van Woonpark Diepstroeten. Dankzij de vele volgroeide bomen geniet je hier van veel beschutting en privacy. Hier woon je echt op het møøiste plekje van deze lommerrijke woonbuurt. Je kunt kiezen uit 14 bouwkavels, variërend in grootte van 499 tot maar liefst 1079 vierkante meter. De kavels zijn beschikbaar van € 162.500 euro tot € 299.500 euro.

Maak je Scandinavische woondromen waar
Wat dit deelproject extra bijzonder maakt, zijn de huizen die er straks verrijzen. Hier bouw je je eigen droomhuis met een Scandinavische look. Want zoals de projectnaam al doet vermoeden, worden de woningen geïnspireerd op de Scandinavische architectuur. Typerend voor de Scandinavische architectuur zijn het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, kleurrijke contrasten, witte kozijnen en dromerige blauwtinten. Zo komt je gloednieuwe huis helemaal tot zijn recht in deze natuurrijke, Drentse omgeving.

Heb je interesse in dit deelproject? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2