De woonconsulent van Van Wijnen helpt je verder

Bij Van Wijnen heb je altijd een vast aanspreekpunt voor alle vragen rond de afwerking en oplevering van je nieuwbouwwoning: de woonconsulent. Zo sta je er na de aankoop van je nieuwe huis niet alleen voor.

De woonconsulent van Van Wijnen
Een nieuwbouwwoning kopen kan best spannend zijn. Je nieuwe woning bestaat namelijk alleen nog op papier. Toch moet je al belangrijke beslissingen nemen, bijvoorbeeld over hoe je de keuken wilt opstellen, of je extra dakramen wilt en of je een uitbouw wilt. Dan is het fijn dat je een vaste contactpersoon hebt om al je woonwensen mee te bespreken: de woonconsulent.

Het is zover
De gesprekken met de makelaar, financieel adviseur en notaris zijn afgerond. Dan is het tijd om echt na te gaan denken over de inrichting en afwerking van je nieuwe woning. Hoe wil je de verschillende ruimtes gaan gebruiken? En wat heb je daar allemaal voor nodig? Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, moet je veel beslissingen nemen. Om je hierbij te helpen, stelt Van Wijnen een woonconsulent beschikbaar. De woonconsulent denkt mee, geeft advies en helpt je met technische zaken vanaf de koop tot na de oplevering.

Twee informatieavonden
Heb je een Fijn Wonen-woning gekocht? Dan word je uitgenodigd voor twee informatieavonden waarop je uitleg krijgt over de keuzes voor meerwerk. Je krijgt alle tijd om je buren te ontmoeten, vragen te stellen en rond te kijken in de showrooms. Een informatieavond wordt georganiseerd in de keukenshowroom van Bruynzeel. De andere avond ben je welkom in de badkamerfabriek Smart Spaces.

Informatieavond bij Bruynzeel
Samen met de woonconsulent van Van Wijnen en je nieuwe buren word je verwelkomt in de keukenshowroom bij Bruynzeel. Hier krijg je informatie over de projectkeukenaanbiedingen en kun je het assortiment bekijken. De woonconsulent geeft verder informatie over de planning, het proces en de meerwerkkeuzes.

Een kijkje bij Smart Spaces
Ook nodigt de woonconsulent je uit om langs te komen in de badkamerfabriek Smart Spaces in Gorredijk. Hier krijg je meer informatie over de keuzes van het meerwerk en de planning. In de showroom van Smart Spaces kun je de keuzepakketten van het sanitair bekijken. Er is keuze uit Pakket Comfort, Luxe of Excellent. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende sferen: Rijke Eenvoud, Stijlvol, Industrieel en Scandinavisch. Bekijk de brochure voor meer informatie over de badkamer van Fijn Wonen.

Keuzes maken in de woonconfigurator
Ben je zover en weet je welke keuzes je wilt maken? Dan kun je inloggen in je digitale woondossier en in de woonconfigurator je keuzes aangeven en opslaan. Toch nog een wijziging doorgeven? Dat kan. Tot de sluitingsdatum van het meerwerk kun je je keuzes kenbaar maken.

Tijdens de bouw
Ook na het meerwerktraject ben je natuurlijk benieuwd naar de vorderingen van het bouwproces. Van Wijnen organiseert daarom twee momenten om een kijkje te nemen op de bouwplaats. Zo kun je ook tijdens het bouwproces met eigen ogen zien hoe de bouw van je nieuwe woning vordert. 

Daarnaast krijg je maandelijks een update van de woonconsulent over de voortgang van de bouw. Hierdoor heb je een duidelijk beeld van hoe de bouw vordert en hoe lang het duurt voor je je woning kunt betrekken. Zo leef je ontspannen toe naar de verhuizing.

Benieuwd naar welke woningen er op Woonpark Diepstroeten in verkoop zijn? Bekijk het huidige aanbod.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2