De bouw van De Hoeven start voorjaar 2020

Geplaatst op

De handtekeningen zijn gezet, het meer- en minderwerk is uitgezocht en de hypotheken zijn aangevraagd. Kortom: De allerlaatste eengezinswoningen op Woonpark Diepstroeten zijn uitverkocht. Dat is goed nieuws voor de toekomstige bewoners: de bouw van hun rij-of hoekwoning start in het voorjaar 2020 en is naar verwachting voor de kerst in datzelfde jaar al klaar. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Met de komst van De Hoeven is Woonpark Diepstroeten straks 22 duurzame rij- en hoekwoningen rijker. Deze fase bestaat uit twee blokjes woningen: de Eshoeve met 12 woningen en de Lösshoeve met 10 woningen. De woningblokken grenzen per 6 of 5 woningen met de achtertuinen aan elkaar. Tezamen met de tuinmuren van de hoekwoningen krijgen de hoeven hierdoor een rustieke, knusse uitstraling met volop privacy. Hier ervaren bewoners de sfeer van een traditionele hoeve.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2