Lang en gelukkig wonen in Pronkridder

Geplaatst op

In Drenthe komen de verhuiswensen van senioren het minst vaak uit. Reden? Het is nog knap lastig om een geschikte woning te vinden, zo blijkt uit onderzoek van het Kadaster (2018). Maar er is goed nieuws, want in Pronkridder komen nieuwe comfortwoningen: levensloopbestendige huizen waar je lang en gelukkig kunt wonen.

Leven, slapen en baden op de begane grond
Je kunt kiezen uit acht halfvrijstaande huizen van woningtype Kastelein. Hier kun je, dankzij een slaap- en badkamer op de begane grond, leven, slapen en baden op één en dezelfde woonlaag. Ideaal voor wie nog lang op deze mooie plek wil blijven wonen.

Wonen in een bosrijke omgeving
Woonpark Diepstroeten vormt de overgang tussen het levendige Assen en het bijna sprookjesachtige Esdorpenlandschap de Drentse Aa. Kenmerkend voor deze nieuwbouwwijk is de verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen en de bosrijke omgeving met veel groen, water en natuur. Er is een wandelpad uitgezet, dus je kunt kilometers lang door park en bos wandelen. Zo kun je alle prachtige facetten van Woonpark Diepstroeten zelf zien en ervaren. Vanaf deze plek fiets je bovendien in ruim tien minuten naar het centrum van Assen. Een buitenkans voor iedereen die het beste uit dorp en stad wil halen.

Reserveer jouw comfortwoning
Het huidige aanbod kun je hier bekijken. Wil jij zeker zijn van een plekje in Pronkridder? Reserveer dan nu je favoriete woning alvast bij Lamberink Woningmakelaars.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2