Begin 2019 start verkoop Krulzoom

Geplaatst op

Krulzoom

In februari 2019 start de verkoop van Krulzoom. Een gloednieuw deelproject op Woonpark Diepstroeten, met ruimte voor 12 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 bouwkavel. Alle woningen van Krulzoom zijn duurzaam, onderhoudsarm én geheel gasloos. Bovendien zijn de twee-onder-een-kapwoningen van Krulzoom de allerlaatste uit de reeks die gebouwd zullen worden op Woonpark Diepstroeten. Grijp je kans dus, nu het nog kan.

Duurzaam en gasloos wonen met klassieke karaktertrekken
Krulzoom verrijst op een natuurrijke plek, midden in de woonwijk. De aanwezigheid van volgroeide bomen en de kleinschalige opzet zorgen voor een dorpse sfeer. De woningen hebben een modern-klassiek ontwerp. Zo ontstaat er een speels en levendig effect. Je woont hier straks niet in een typische nieuwbouwwijk, maar in een knusse, groene woonbuurt.

Duurzame rij- en hoekwoningen
De 12 rij- en hoekwoningen zijn van het type Lakei. Je kunt kiezen uit drie varianten:

  • 6 tussenwoningen, beschikbaar van € 218.000 tot € 222.500 euro
  • 2 tussenwoningen met tuitgevel, beschikbaar vanaf € 229.500 euro
  • 4 hoekwoningen (waarvan 1 met garage) beschikbaar van € 249.500 euro tot € 267.500

Royale twee-onder-een-kapwoningen
Naast de rij- en hoekwoningen, komen er 6 twee-onder-een-kapwoningen. Dit zijn de allerlaatste twee-onder-een-kapwoningen die op Woonpark Diepstroeten gebouwd worden. Je kunt kiezen uit twee varianten: een woning van het type Gouverneur of een woning van het type Ruwaard.

Zowel de Gouverneur als de Ruwaard worden voorzien van witte dakplaten en een geïsoleerde betonvloer in de garage. De woningen van Gouverneur worden uitgevoerd met een langskap of met een dwarskap. Wat het verschil tussen beide daken is? Een langskap staat in het verlengde van de straat, zoals bij de meeste woningen het geval is. Een dwarskap staat daarentegen haaks op de straat. Zo ontstaat er een gevarieerd effect in het woningaanzicht.

  • 2 x Gouverneur met langskap, beschikbaar van € 317.000 tot 500 euro
  • 2 x Gouverneur met dwarskap, beschikbaar van € 331.500 tot € 332.500 euro
  • 2 x Ruwaard, beschikbaar van € 318.500 tot € 322.500 euro

Vrije bouwkavel
Of realiseer je woondromen op een vrije kavel. In de zuidoostelijke hoek van Krulzoom heeft de echte zelfbouwer de vrijheid om zijn of haar eigen huis te ontwerpen. De vrije kavel van Krulzoom is 653 vierkante meter groot en is beschikbaar vanaf € 205.000 euro.

Heb je interesse in dit deelproject? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2