3 juli in verkoop: 22 eengezinswoningen van De Hoeven

Geplaatst op

De rij- en hoekwoningen van De Hoeven zijn de allerlaatste eengezinswoningen van Woonpark Diepstroeten. Deze nieuwste deelfase telt 22 rij- en hoekwoningen verdeeld over twee clusters: Eshoeve en Lösshoeve. Doordat ze omlijnd zijn met een muur woon je hier in een traditionele Drentse Hoeve. Hierdoor hebben de woningen een rustieke en knusse uitstraling. Daarnaast liggen de huizen op een prachtige locatie: aan de groene bosrand. Hier ervaar je een prachtig stukje Assen. Kortom: in De Hoeven woon je groen, karakteristiek en heb je volop privacy. Bekijk hier de ligging van De Hoeven op de interactieve kaart. 

Comfortabel en compleet wonen 
In een rij- en hoekwoning van De Hoeven woon je comfortabel en compleet. De huizen hebben woonoppervlakte van 109 m2. Hier geniet je van een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond, drie slaapkamers op de verdieping en een zolder. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van een complete badkamer. Ook krijg je een eigen tuin met een berging. Tenslotte parkeer je handig je auto op je eigen terrein. Dit is de ideale woning voor starters en jonge gezinnen.

Fijn Wonen-label
De eengezinswoningen van De Hoeven krijgen het Fijn Wonen-label. Dat houdt in dat ze compleet, comfortabel, snel gebouwd en duurzaam zijn. Zo krijgen ze standaard een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Het is zelfs mogelijk om de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) te laten maken. Dat is pas verantwoord en duurzaam wonen.

De prijzen zijn van € 216.000,- v.o.n. tot € 231.500,- v.o.n.

Heb je interesse in de laatste, rustieke eengezinswoning op Woonpark Diepstroeten? Kom naar de start verkoop van De Hoeven en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

  • Datum: woensdag 3 juli
  • Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Lamberink Makelaars, Javastraat 10 in Assen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2