Deze zomer: Pronkridder

Geplaatst op

Aan de rand van Woonpark Diepstroeten in Assen komen zevenentwintig ruime woningen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en comfortwoningen. Zo woon je nu én in de toekomst comfortabel. Vanuit je ruime woning loop je zo naar het bos. Elke woning heeft een ruime tuin, omringd door een groenstrook die ook de grens vormt tussen jouw woning en die van je achterburen. Bouw je liever je eigen droomhuis in deelproject Pronkridder? Er is één vrije bouwkavel beschikbaar.

Rijwoningen type Drossaard
De rijwoning is de ideale gezinswoning. Met vier kamers en ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte op zolder, biedt deze woning volop wooncomfort. Verschillende uitbreidingsvarianten bieden je de mogelijkheid om al je woonwensen te verwezenlijken.

Twee-onder-een-kapwoningen type Koetsier
De twee-onder-een-kapwoningen zijn eigentijds, ruim en energiezuinig. Elke woning heeft vier kamers en is voorzien van een aangebouwde garage.

Comfortwoningen type Kastelein
Je kunt ook kiezen voor een comfortwoning, met het complete woonprogramma op de begane grond. Zo past dit huis bij jouw woonwensen – nu én in de toekomst. Wil je een kantoor aan huis? Ook dat is mogelijk in dit type woning. 

De voorverkoop van Pronkridder start medio juli. Inschrijvers van de nieuwsbrief worden binnenkort uitgenodigd bij Lamberink Makelaars. Heb jij interesse in Pronkridder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2